جمعه 12 ارديبهشت 1404
تاریخ : دوشنبه 21 بهمن 1398
کد 1243

با حضور استاندار آذربایجان‌ شرقی؛

۱۵۷ طرح گازرسانی به ارزش ۷۹۲ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ‌زنی شد

در نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، ۱۵۷ طرح گازرسانی با سرمایه‌گذاری ۷۹۲ میلیارد ریال با حضور استاندار آذربایجان‌ شرقی افتتاح و کلنگ‌زنی شد.
از مجموع این طرح‌ها، ۹۲ پروژه شامل گازرسانی به روستاهای شهرستان‌های تبریز، اسکو، عجب‌شیر، بستان‌آباد، مراغه، کلیبر، خداآفرین، چارایماق، جلفا، میانه، مرند، هریس، اهر، ورزقان، هشترود و هوراند ، گازرسانی به نیروگاه سیکل ترکیبی هریس، ایستگاه TBS شاهلوق مرند، تاسیسات برقی ایستگاه CGS خاتون‌آباد میانه و ساخت دو واحد مرکز تعمیرات و بهره‌برداری در ایستگاه CGS میانه و چند پروژه دیگر به ارزش 608 میلیارد ريال به بهره‌برداری رسید.

با بهره‌برداری از این طرح‌ها، سه هزار و ۸۵۳ خانوار آذربایجان شرقی از نعمت گاز بهره‌مند شدند.

همچنین عملیات اجرایی ۶۵ طرح به ارزش  بیش از ۱۸۵ میلیارد ریال در شهرستان‌های تبریز، خداآفرین، سراب، کلیبر و ورزقان با پوشش جمعیتی یک هزار و ۵۶۲ خانوار آغاز شد.

در حال حاضر تمامی شهرها و ۹۶.۵ درصد از روستاهای آذربایجان شرقی از نعمت گاز بهره‌مند هستند که این ارقام نسبت به متوسط کشوری بالاتر است.
 
آلبوم تصاویر بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شرکت گاز استان

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 21 بهمن 1398