جمعه 12 ارديبهشت 1404
تاریخ : يکشنبه 17 فروردين 1399
کد 1491

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی:

رسانه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد نقش مهمی در تقویت اعتماد اجتماعی دارند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به نقش مهم مطبوعات و رسانه ها در مقابله با بیماری کرونا گفت: اعتماد اجتماعی از جمله مهم ترین مولفه های مهم در مهار بیماری کروناست که بدون شک، رسانه ها در این زمینه رسالت خطیری را عهده دار هستند.
بدر شکوهی در نشست خبری کمیته سازمان های مردم نهاد ستاد استانی مقابله با کرونا، با تاکید بر تلاش برای افزایش اعتماد اجتماعی در جامعه اظهار داشت: شرایط فعلی کشور در ارتباط با بیماری کرونا به این موضوع نیز بیش از پیش دامن زده که که باید به صورت ریشه ای توسط صاحبنظران جامعه شناسی مورد بحث و تبادل اندیشه قرار گیرد .

وی به نقش مهم سازمان های مردم نهاد در ترمیم اعتماد اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت:  ما معتقدیم اگر تشکل های مردم نهاد وارد اقناع سازی افکار عمومی شوند و در این حوزه نقش آفرینی کنند، بهتر و زودتر نتیجه می گیریم. علاوه بر این، سمن ها در پرورش سرمایه های اجتماعی نیز می توانند ایفای نقش بهتر و موثری داشته باشند.

شکوهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ویژه دولت برای حمایت از اقشار و مشاغل آسیب دیده از کرونا گفت: تمامی واحد های تجاری و صنفی که از زمان شیوع کرونا آسیب دیده اند جامعه هدف این حمایت خواهند بود.

وی تصریح کرد: توسط اداره کار، رفاه و تعاون نیز سامانه ای طراحی شده است که افراد آسیب دیده می‌توانند در این سامانه ثبت نام کرده و پس از تایید در این سامانه در لیست افراد نیازمند به حمایت قرار می گیرند.

شهردار  تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه تمامی دستگاه های مرتبط و اقشار مختلف مردم در ضدعفونی معابر، شهرداری تبریز را همراهی می کنند، اظهار کرد: شهرداری تبریز آمادگی دارد که مواد ضدعفونی کننده را برای دیگر دستگاه ها و گروه های خودجوش مردمی ارائه کند تا شاهد ارتقا کیفیت و کمیت ضدعفونی معابر باشیم.

 ایرج شهین باهر اطلاع رسانی و آگاه سازی را یکی دیگر از محورهای شهرداری تبریز در حوزه مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت: این امر با استفاده از تمامی ظرفیت های رسانه ای شهرداری از جمله بیلبوردها و بنرهای شهری آغاز شد و در هفته های اخیر اطلاع رسانی صوتی از طریق اکیپ های سیار در مناطق انجام می شود که تاثیرات آن در سطح شهر مشهود است.

وی همچنین درباره کفن و دفن متوفیان کرونا بیان کرد: سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از اولین روزهای شیوع این ویروس پای کار است و خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در این حوزه پیش نیامده و با رعایت تمامی پروتکل ها، کفن و دفن متوفیان کرونا انجام می شود.

شهین باهر  همچنین یادآور شد: پس از مشاهده این ویروس در تبریز، شورای شهر طرح انتقال تمامی امتیازات ویژه مربوط به سال ۹۸ از جمله تخفیفات عوارض را تا پایان فروردین ۹۹ عینا تمدید کرد که همین موضوع کاهش مراجعه به مناطق و سازمان های شهرداری تبریز را درپی داشت.

وی همچنین درباره بخشودگی اجاره بهای واحدهای تجاری شهرداری تبریز توضیح داد: این اقدام بیش تر برای فرهنگ سازی بخشش اجاره بها بین موجرین مختلف صورت گرفت و تمام تلاش ما این است که برای کاهش فشار مشکلات اقتصادی از تمام توان مان بهره ببریم.

شهردار تبریز در بخش دیگری از صحبت های خود درباره پویش رحمت تشریح کرد: این پویش برای ساماندهی قربانی ها و نذری های شهروندان ، راه اندازی شده و هیئت مدیره این پویش از مسئولان خیریه های مختلف تشکیل یافته است.

شهین باهر یادآور شد: کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز به عنوان ابزاری برای ساماندهی و توزیع گوشت های قربانی در اختیار خیریه ها قرار گرفته است تا نذورات مردمی به شکلی عادلانه در اختیار خانوارهایی که سرپرست شان به خاطر کرونا بیکار شده است، قرار بگیرد.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 17 فروردين 1399