معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر توسعه خدمات الکترونیک دولت، پیشرفتهای این حوزه را چشمگیر و قابل تأمل خواند و گفت: کارهایی که در این حوزه انجام شده تفاوتهای زیادی در مقایسه با گذشته دارد و موفقیتهای خوبی به دست آمده است.
حمیدرضا قاسمزاده در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان، با اشاره به ارائه خدمات دستگاههای دولتی و بخش عمومی توسط دفاتر پیشخوان، افزود: تعداد و پراکندگی دفاتر پیشخوان در مناطق مختلف باید بر اساس معیارهای فنی و براساس عرضه و تقاضا صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههایی که خدمات خود را از طریق این دفاتر ارائه میکنند باید حجم خدمات خود را مشخص کنند و دفاتر نیز باید با سازوکارهای اجرایی خدمات تخصصی دستگاهها آشنایی داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی در خصوص انتخاب دستگاههای برتر استان در جشنواره شهید رجایی نیز گفت: انتخاب 10 دستگاه برتر به معنی نادیده گرفتن فعالیتها و تلاشهای سایر دستگاهها نیست؛ چرا که امور استان در سایه همت و تلاش همه دستگاهها اداره میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی هم در این جلسه از حضور ۵۲ دستگاه اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی خبر داد و گفت: طی این جشنواره ۱۰ دستگاه برگزیده استان معرفی می شوند.
داود بهبودی با تشریح فرایند ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی، اظهار داشت: طی یک فرایند ارزشیابی 6 ماهه، ۱۰ دستگاه برگزیده انتخاب شده اند که ۵ دستگاه از نظر مجموع امتیازات عمومی و اختصاصی، ۲ دستگاه از نظر رشد امتیازات و ۳ دستگاه از نظر ارائه خدمات برتر حائز رتبه های برگزیده شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این جلسه با تشریح پروژه های ملی توسعه دولت الکترونیک و توپولوژی زیرساخت شبکه دولت الکترونیک گفت: در بحث بستر سخت افزاری وضعیت بسیار مطلوب است؛ پنج خط ارتباطی و ۵۲۰ گیگ پهنای باند داریم که ۳۰۰ گیگ مصرف شده و به فروش رفته و ۲۰۰ گیگ آزاد است.
محمد فرزاد با بیان اینکه بستر سخت افزاری برای فضای اقتصاد دیجیتال استان کاملا مهیا است، افزود: ۲۵۳۵ شرکت استان با فعالیت کلان و جزئی دارای ای نماد هستند و در این عرصه استان پنجم کشور هستیم.