جمعه 12 ارديبهشت 1404
تاریخ : چهارشنبه 9 مرداد 1398
کد 275

استاندار آذربایجان شرقی:

518 طرح آماده افتتاح در سفر رئیس جمهور به استان است

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سومین سفر رئیس جمهور به این استان، اعلام کرد: ۵۱۸ طرح با ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی و ۲۴۰ میلیون یورو اعتبار ارزی در این سفر آماده افتتاح است و از این تعداد ۴ طرح اصلی مربوط به طرح‌های مرزی در حوزه آب و وزارت نیرو است که با حضور دکتر روحانی به بهره‌برداری می‌رسد.
دکتر محمدرضا پورمحمدی اظهار داشت: ۴ طرح عمرانی یادشده شامل سد حاجیلرچای، بهره‌برداری از آب رود ارس، شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین و فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی هریس است که در مجموع با ۱۰۱۶ میلیارد تومان و ۲۴۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با اشاره به اینکه در سایر حوزه‌های عمرانی و زیرساختی نیز ۳۷۰ طرح به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهره‌برداری هستند، گفت: در سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی هشت طرح شرکت پالایش نفت تبریز به ارزش ۴۷۹۰ میلیارد تومان نیز افتتاح می‌شود.

پورمحمدی افزود: ۷۱۳ میلیارد تومان طرح اقتصادی نیز در حوزه‌های کشاورزی و صنعت و معدن آماده افتتاح است.

استاندار آذربایجان شرقی در خصوص ویژگی‌های طرح‌های قابل افتتاح در سفر رئیس جمهور نیز گفت: سد حاجیلرچای با ۱۵۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، مانع خروج آب‌های مرزی می‌شود و به برکت این سد وسعت زیادی از اراضی مرزی زیر کشت می‌رود و در برنامه‌های توسعه‌ای پیش بینی شده تا حدود یک‌هزار هکتار کشت گلخانه‌ای در شهرستان ورزقان انجام شود.

وی افزود: در دیگر طرح این سفر با بهره‌برداری از آب ارس نیز ۷۰۰ هکتار از اراضی با ۶ ایستگاه پمپاژ زیر  کشت می‌رود و در مرحله بعدی با مساعدت و کمک رئیس جمهور، ادامه این طرح که انتقال آب ارس به تبریز است، تحقق می‌یابد.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: نیروگاه سیکل ترکیبی هریس نیز از دیگر طرح‌های قابل افتتاح در این سفر است که فاز اول آن به ظرفیت ۳۱۰ مگاوات توسط دکتر روحانی افتتاح می‌شود که از جنبه تأمین بخشی از انرژی استان دارای اهمیت است.

پورمحمدی با بیان اینکه آذربایجان شرقی جزو کم‌مصرف‌ترین استان‌ها در بخش انرژی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه تنها دوسوم انرژی موردنیاز در استان تأمین می‌شود، این طرح در تأمین انرژی موردنیاز بسیار مؤثر است.

وی اعتبار هزینه شده در این طرح را ۲۱۰ میلیارد تومان و ۲۴۰ میلیون یورو و در مجموع پنج هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین افزود: طرح‌های نیروگاهی دیگری هم برای کلنگ زنی توسط وزیر نیرو آماده شده و حدود ۳۷۰ طرح نیز در استان وجود دارد که ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای آنها سرمایه‌گذاری شده و در حد ممکن این طرح‌ها در سفر رئیس جمهور افتتاح و بقیه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

پورمحمدی با اشاره به اینکه رئیس جمهور را در سفر به آذربایجان شرقی تعدادی از اعضای هیأت دولت همراهی می‌کنند، افزود: شرکت در جلسه شورای اداری استان، افتتاح و بازدید از نمایشگاه فرش دستباف تبریز و افتتاح برخی از طرح‌ها به‌صورت ویدئو کنفرانس از دیگر برنامه‌های سفر سوم رئیس جمهور به این خطه است.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 9 مرداد 1398