مدیر کل پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی جهت ارزیابی آمادگی مجموعه ایران خودروی تبریز از این مجموعه صنعتی بازدید کرد.
محمدباقر آقایی در این بازدید با اشاره به بروز بودن تهدیدات در اکثر حوزه ها، درایت و تدبیر متولیان امر را در شناسایی تهدیدات و خنثی کردن اثر آن ها مهم قلمداد کرد.
وی همچنین در بازدید ار مراکز امداد رسانی ایران خودرو، امکانات و تجهیزات مرکز بهداری، آتش نشانی و ژنراتورهای برق این واحد صنعتی را بررسی و از اقدامات انجام شده اظهار رضایت کرد.
آقایی خواستار تلاش بیشتر تمامی اعضای مجموعه در جهت پیاده سازی کامل اهداف و الزامات پدافند غیرعامل شد و افزود: نگاه هزینه ای به پدافند غیرعامل اشتباه است و اگر هزینه ای در جهت اجرای الزامات پدافند می شود، کاهش آسیب پذیری و کاهش خسارات را به دنبال خواهد داشت.
وی همچنین از عملکرد تجهیزات آتش نشانی و آماده به کار بودن مولدهای برق اضطراری این مجموعه بازدید کرد.