مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه هیچ توفیقی بدون حضور و همراهی مردم پایدار نخواهد ماند، گفت: اصلیترین بستر مورد نیاز برای فعالیت موثر و قانونمند مردم در حوزههای اجتماعی و فرهنگی، سازمانهای مردمنهاد هستند.
بدر شکوهی در نشست هم اندیشی نقش سازمان های مردم نهاد در احیای دریاچه ارومیه، سابقه درخشان تشکل های مردمی در حوزه محیط زیست را یادآور شد و گفت: آگاهی بخشی به جوامع محلی و مطالبه گری و نظارت بر عملکرد مسئولان جزو وظایف اصلی سمن هاست که خوشبختانه سمن های استان در این زمینه موفق بوده اند.
وی خاطرنشان کرد: صرف نگاه کالبدی و سازه ای به موضوع دریاچه ارومیه کارساز نیست و باید نگاه فرهنگی و اجتماعی در احیای دریاچه ارومیه اولویت سیاستگذاران باشد.
شکوهی افزود: تشکل های مردمی باید مراقب سوءاستفاده دشمنان و بدخواهان نظام هم باشند، زیرا آنها همواره قصد دارند با سیاه نمایی اقدامات دولت و حاکمیت را منفی نشان دهند.
وی در پایان گفت: مدیران جهاد کشاورزی، محیط زیست و امور آب باید به راهکارهای علمی و منطقی سمن های استان نگاه ویژه ای داشته باشند، در غیر این صورت ما شاهد هدررفت منابع و اعتبارات و گرفتار شدن در چرخه آزمایش و خطا خواهیم بود.