رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي آذربايجان شرقي گفت: آموزشهای مهارتی یکی از علل موفقیت در حوزه فناوری و تبدیل علم به ثروت است و دانشگاه جامع علمی کاربردی برای تربیت نیروهای نوآور و تغییرآفرین اهتمام جدی دارد.
فرزان قالیچی در بازدید از نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) افزود: دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی درصدد ایجاد زون فناوری و مهارتی در این نمایشگاه بود که محقق نشد؛ ولی با این وجود مراکز این دانشگاه در قسمت های مختلف نمایشگاه حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه مراکز علمی کاربردی آتش نشانی، جهاددانشگاهی، خانه کارگر و ماشین سازی و شهرداری تبریز حضور فعال دارند و طرح های فناورانه خود را ارایه کرده اند.
قالیچی اظهار داشت: نمایشگاه ربع رشیدی فرصت بسیار خوبی است تا فناوران مهارت ها و طرح های خود را عرضه کنند تا با همکاری صاحبان صنایع و کارآفرینان به مرحله تجاری سازی و تولید انبوه برسد.