جمعه 12 ارديبهشت 1404
تاریخ : شنبه 9 آذر 1398
کد 768

رئیس ستاد انتخابات استان خبر داد:

فردا آغاز نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم در 13 حوزه انتخابیه استان آذربایجان شرقی

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی گفت: نام‌نویسی از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح فردا 10 آذر به مدت یک هفته، همزمان با سراسر کشور در 13 حوزه انتخابیه استان آغاز می‌شود.
علیار راستگو در نشست مشترک فرمانداران، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات و هیأت نظارت بر انتخابات استان، با اعلام این خبر، گفت: نام‌نویسی از داوطلبان این انتخابات از روز یکشنبه 10 آذر تا روز شنبه 16 آذر همه روزه از ساعت 8 صبح تا 18 عصر انجام می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی دارای 13 حوزه انتخابیه است که نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات، در فرمانداری‌های مرکز این حوزه‌ها یعنی فرمانداری‌های تبریز، اهر، بستان‌آباد، بناب، سراب، شبستر، کلیبر، مراغه، مرند، ملکان، میانه، هشترود و ورزقان و همچنین ستاد مرکزی وزارت کشور انجام خواهد شد.

راستگو به داوطلبان این انتخابات توصیه کرد برای جلوگیری از اتلاف وقت، مدارک لازم برای ثبت‌نام از جمله شناسنامه، کارت ملی، عکس و مدرک تحصیلی معتبر را هنگام ثبت‌نام حتماً به همراه داشته باشند و با توجه به اینکه فرایند ثبت‌نام به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد، ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با بیان اینکه همزمان با نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات مجلس، فرآیند اجرایی این انتخابات نیز با فرمان وزیر کشور آغاز می‌شود، افزود: با صدور این فرمان، هیأت‌های اجرایی انتخابات نیز در حوزه‌های انتخابیه تشکیل می‌شود.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، دوم اسفند ماه امسال برگزار می‌شود و استان آذربایجان شرقی با 21 شهرستان، دارای 13 حوزه انتخابیه و 19 کرسی نمایندگی در خانه ملت است.


 
  • نوشته شده
  • در شنبه 9 آذر 1398