يکشنبه 14 خرداد 1402
EN
معرفی استان
پیشینه تاریخی
جغرافیا
ظرفیتهای استان
جاذبههای گردشگری
تقسیمات سیاسی
آمار و اطلاعات
نقشههای استان
استانداری
معرفی استاندار
شرح وظایف
معرفی مدیران
تاریخچه استانداری
استانداران پیشین
معاونتها و دفاتر
معاونت سیاسی و اجتماعی
دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری
دفتر امور اجتماعی و فرهنگی
گروه تشکلهای مردمنهاد
معاونت امنیتی و انتظامی
دفتر امنیتی و انتظامی
اداره کل پدافند غیرعامل
معاونت هماهنگی امور اقتصادی
دفتر هماهنگی امور اقتصادی
دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال
معاونت هماهنگی امور عمرانی
دفتر فنی، امور عمرانی، حملونقل و ترافیک
دفتر امور شهری و شوراها
دفتر امور روستایی و شوراها
اداره کل مدیریت بحران
معاونت توسعه مدیریت و منابع
دفتر برنامهریزی، بودجه و تحول اداری
اداره کل امور اداری و مالی
مدیریت فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت
حوزه استاندار
اداره کل حراست
دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی
روابط عمومی
اداره کل امور زنان و خانواده
هسته گزینش
معرفی خدمات
خدمات ستاد استانداری
خدمات غیرحضوری
خدمات حضوری
مشخصات کلیه خدمات
تماس با ما
رسیدگی به شکایات
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
محمدرضا سلطانزاده
مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی
اخبار
شرح وظایف
سامانه 111
مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری:
۵۹.۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی پرداخت شد
مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری آذربایجان شرقی گفت: بیش از ۵۹ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان وام قرض الحسنه دور اول سفر رئیس جمهور به استان به سه هزار و ۹۷۵ متقاضی پرداخت شد.
چهارشنبه دهم خرداد 1402
در راستای آشنایی بیشتر مدیران با مباحث حقوقی؛
چهار دوره کارگاه آموزشی ویژه مدیران دستگاههای اجرایی آذربایجان شرقی برگزار شد
در راستای اجرای فصل جدید برنامههای آموزش حقوقی دستگاههای اجرایی، پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) چهار دوره کارگاه آموزشی ویژه مدیران کل و مدیران و کارشناسان حقوقی دستگاههای اجرایی آذربایجان شرقی برگزار شد.
پنجشنبه چهارم خرداد 1402
گزارش یک روز حضور استاندار در مرکز ارتباطات مردمی؛
پاسخگوی سامانه ۱۱۱ بفرمایید
- پاسخگوی سامانه ۱۱۱ بفرمایید. - سلام، با آقای استاندار کار داشتم. - خودم هستم بفرمایید. این جملات، نقطه آغازین گفت و گوی روز یکشنبه جمعی از شهروندان آذربایجان شرقی با عابدین خرّم، نماینده عالی دولت در استان بود که برای ساعاتی در سامانه ارتباط دولت با مردم، میزبان مردم عزیز و شریف این خطه شده بود ...
دوشنبه یازدهم ارديبهشت 1402
برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم؛
استاندار آذربایجان شرقی پاسخگوی تماسهای مردمی با تلفن ۱۱۱ شد
استاندار آذربایجان شرقی برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم، پای تلفن 111 نشست و به تماسهای تعدادی از شهروندان پاسخ داد.
يکشنبه دهم ارديبهشت 1402
استاندار آذربایجان شرقی:
ارتباط با مردم و پیگیری مسائل و مشکلات آنها را مهمترین وظیفه خود میدانیم
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ارتباط با مردم و پیگیری مسائل و مشکلات آنها را مهمترین وظیفه خود میدانیم، گفت: سامانه تلفنی 111 یکی از راههای ارتباط مستقیم مردم با مسئولان است و مسائل و مشکلات مردم بهصورت مرتب توسط کارشناسان این سامانه رصد میشود.
يکشنبه بیستم فروردين 1402
دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری اعلام کرد:
برنامه حضور استاندار، فرمانداران و مدیران استان در مرکز ارتباطات مردمی در فروردین 1402 و میز خدمت در محلهای برگزاری نماز جمعه
دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری آذربایجان شرقی برنامه هفتگی حضور مدیران در مرکز ارتباطات مردمی را برای پاسخگویی مستقیم به تماسهای تلفنی مردم و همچنین برپایی میز ارتباطات مردمی در محلهای برگزاری نماز جمعه استان اعلام کرد.
سه شنبه هشتم فروردين 1402
برنامه حضور مدیران استان در مرکز ارتباطات مردمی برای پاسخگویی به سوالات و درخواستهای شهروندان از 10 تا 24 اسفند
دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری آذربایجان شرقی برنامه هفتگی حضور مدیران در مرکز ارتباطات مردمی را برای پاسخگویی مستقیم به درخواستهای مردمی از 10 تا 24 اسفند اعلام کرد.
چهارشنبه دهم اسفند 1401
برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم؛
استاندار آذربایجان شرقی پای تلفن 111 نشست
استاندار آذربایجان شرقی برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم، پای تلفن 111 نشست و به تماسهای تعدادی از شهروندان پاسخ داد.
سه شنبه دوم اسفند 1401
آرشیو
١- نظارت بر اجراي قوانين، تصويب نامه ها و دستورالعمل هاي مرتبط با حوزه مديريت عملكرد، بازرسي و امور حقوقي.
٢- ارزيابي عملكرد واحدهاي استانداري، فرمانداري ها و بخشداري ها.
٣- تنظيم برنامه بازرسي دوره اي استانداري، فرمانداري ها و بخشداري ها و اجراي آن از طريق بازرسي هاي اداري و مالي.
٤- هماهنگي و همكاري با گروه هاي بازرسي و نهادهاي قانوني كشور به منظور حسن انجام وظايف محوله و ايجاد هماهنگي.
٥- عضويت و شركت در جلسات، كميته ها و كارگروه ها با موضوع تحول اداري، ارتقای سلامت اداري، مبارزه با رشوه خواري و فساد اداري.
٦- ارتباط مستمر و انجام مكاتبات اداري با سطوح مديريتي واحدهاي ذيربط در نهاد رياست جمهوري و مركز مديريت عملكرد، بازرسي و امور حقوقي وزارت كشور و ساير مديران واحدهاي دستگاه هاي اجرايي ملي همسطح در حيطه وظايف مربوط.
٧- نظارت بر دريافت، ثبت، تفكيك و ارجاع درخواست هاي مردمي از طريق سامانه ارتباط الكترونيكي (سامد) يا خارج از سامانه الكترونيك.
٨- نظارت بر پذيرش درخواست الكترونيكي متقاضيان و در صورت عدم دسترسي نيز پذيرش حضوري از طريق ميز خدمت.
٩- مديريت و راهبري امور حقوقي مرتبط با ثبت و مستندسازي اموال منقول و غيرمنقول استانداري و طرح دعاوي مالكيت.
١٠- مديريت و راهبري دعاوي حقوقي و كيفري مرتبط با استانداري و واحدهاي تابع و تنظيم ارائه لايحه دفاعيه و ارسال شكايات حقوقي در محاكم قضايي، ديوان عدالت اداري، ديوان محاسبات، هيأت هاي تشخيص و حل اختلاف اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي.
١١- مديريت و راهبري معاضدت قضايي (اعم از طرح دعاوي، دفاع از دعوي، تهيه لوايح و مشاوره) به مديران استانداري ها، فرمانداري ها و بخشداري ها در خصوص دعاوي مرتبط با انجام وظايف اداري آنان در كليه مراجع قضايي، شبه قضايي، اداري و محاسباتي.
١٢- بسترسازي و فراهم آوردن زمينه هاي لازم براي پرورش نيروي جايگزين با تأكيد بر مواردي از قبيل انتقال تجربيات، ارائه آموزش هاي لازم و مشاركت دادن در انجام امور، تفويض اختيار.
١٣- شركت در گردهمايي ها، جلسات داخل و خارج از استان و دوره هاي آموزشي مرتبط.
١٤- ارائه خط مشي و سازمان دهي فعاليت هاي دفتر، هدايت، هماهنگي، نظارت و ارزيابي عملكرد كاركنان تحت سرپرستي.
یکی از مجاری شبکه یکپارچه ارتباط مردم با دولت (سامد) در سراسر کشور، سامانه تلفنی 111 می باشد که همه آحاد ملت سربلند ایران، در هر جای میهن اسلامی عزیزمان می توانند ایده ها، پیشنهادات، انتقادات، شکایات و درخواست های خود از دولت را با آن مطرح کنند. در واقع هدف از راه اندازی این سامانه، تمهید شرایط لازم برای برقراری ارتباطات موثر و کارآمد و نیز پاسخگویی سریع و صحیح به مسائل و مشکلات مردم در رابطه با دستگاه های اجرایی است.
مشاوران مطمئن مردم در 111
اپراتورهای پاسخگوی مردم در سامانه تلفنی 111 با فراگرفتن آموزش های تخصصی گوناگون، در حیطه های مختلف ارتباطی و محتوایی و نیز اشراف کامل به شرح وظایف و عملکرد دستگاه های اجرایی کشور، مشاورانی مطمئن برای راهنمایی مردم در جهت پیگیری مطالب مورد نظر خود هستند.
قابلیت های سامانه 111
سامانه تلفنی 111 درآن واحد از دو قابلیت برقراری "ارتباط زنده"on line(آن لاین) و"غیر زنده"off line(آف لاین) برخوردار است. به این معنی که در ساعات اداری، تماس گیرندگان به انتخاب خود، می توانند با کارشناسان سامانه به گفتگوی زنده بپردازند و ضمن بهره مندی از جنبه مشورتی سامانه، با طرح نکات مورد نظر خود و دریافت "کد پیگیری"، امکان دنبال کردن موضوع مورد نظر را نیز بیابند.
اما در روش off line" آف لاین"، هم در ساعات اداری و هم در ساعات غیر اداری، تماس گیرندگان می توانند از طریق ضبط مکالمه، مطالب مورد نظر خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
الزامی بودن ارائه کد ملی
به منظور نظم دهی به انبوه تماس های تلفنی با سامانه تلفنی 111 تماس گیرندگان ملزم به بیان کد ملی( پس از آنکه صدای ضبط شده سامانه آن را از تماس گیرنده درخواست کرد) می باشند.
توجه: بعضی از تماس گیرندگان، پس از آنکه صدای ضبط شده سامانه از آنها درخواست بیان کد ملی را می کند، اقدام به گرفتن شماره ملی خود بوسیله صفحه شماره گیر تلفن می کنند که این کار، به ثبت کد ملی ایشان منجر نمی شود و کد ملی، پس از درخواست صدای ضبط شده سامانه، صرفا باید بوسیله تماس گیرنده، خوانده شود تا روی نوار تلفنی ضبط گردد.
پیگیری موارد مطرح شده
تماس گیرندگانی که مایل به پیگیری مطالب مورد نظر خود هستند، پس از بیان موضوع با کارشناس سامانه، کد پیگیری دریافت کرده و به تناسب موضوع مطروحه، مدتی بعد، ضمن تماس با 111 و ارائه کد پیگیری، پاسخ دستگاه مربوطه به مشکل خود را دریافت خواهند کرد.
نکات کلیدی برای تماس با سامانه 111
-در هر نقطه از ایران بدون نیاز به گرفتن پیش شماره به خط ارتباطی 111 وصل می شوید.
-قبل طرح هر موضوعی با سامانه ارتباط مردم و دولت، داشتن کد ملی الزامی است.
-در صورتی که متقاضی، اطلاعات شخصی خود را در اختیار قرار ندهد، نمی تواند تقاضایش را از سیستم پیگیری نموده و از روند رسیدگی آن مطلع شود.
-از تماسهای مکرر با سیستم برای بیان یک تقاضا اجتناب کنید؛ زیرا سوابق تماس شما در سیستم موجود است و در صورت تکراری بودن ثبت نمی شود.
-از تکرار هر موضوع مورد نظر در سایر قالب ها مانند نامه، پیامک و ...و یا از طریق سایر اعضای خانواده اجتناب نمایید؛ زیرا سیستم نرم افزاری سامد یکپارچه بوده و پیام از هر کانالی و به هر نامی که در سیستم ثبت شود، روند رسیدگی مشابه دارد و ثبت مجدد پیام ها امکان پذیر نمی باشد.
-برای صرفه جویی در وقت و هزینه خود، در زمان هایی که صف انتظار تلفن 111شلوغ است، تماس را ازطریق سیستم ضبط پیام ادامه داده و یا ارتباط را به ساعات دیگر موکول کنید.
- درصورتی که پیام دریافت شده به شخصی غیر ازتماس گیرنده برگردد، مانند همسر، فرزند، پدر، مادرو...الزامی است مشخصات فردی که تقاضا به او مربوط است، ذکر شود نه شخص تماس گیرنده.
-سعی کنید از ذکر موارد متعدد در تقاضای خود یا شرح مفصل آن اجتناب نمایید. فقط مواردی را که برای شما اضطراری است، مطرح کنید.