معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی، وجود موسسات و تشکلهای باسابقه را یکی از ظرفیتهای شهر تبریز عنوان کرد و گفت: سازمانها و موسسات خیریه که با نیت خیرخواهانه و کمک به همنوع شکل میگیرند نقشی بیش از آنچه به نظر میرسد در توسعه بخش اقتصاد و مدیریت فقر و آسیبهای اجتماعی در جامعه ایفا میکنند.
تراب محمدی در نشست خیرین و معتمدین تبریز و عوامل پویش رحمت، گفت: برخی بر این باورند که موسسات خیریه از تاثیر چندانی برخوردار نیستند، حال آنکه فعالیتهای مراکز خیریه، کمک حیاتی به بخشهای اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی یک کشور محسوب میشود و به جرات می توان گفت اهمیت نقش و جایگاه آنها کمتر از نقش بخش دولتی نیست.
وی با تاکید بر نقش سازمانها و موسسات خیریه در ارائه خدمات ضروری مانند احداث بیمارستان، مدرسه، پرورشگاه، مراکز مذهبی و...، افزود: تاثیر مثبت این خدمات را در افزایش کیفیت زندگی شهروندان بویژه در شرایطی مانند کرونا نمی توان انکار کرد.
محمدی خاطرنشان کرد: خدمات این خیریهها در قالب کمک به مستمندان و گروههای آسیبدیده از کرونا چشمگیر بود.
وی گفت: موسسات و سازمانهای خیریه شریک و همکار مناسبی برای دولتها در اجرای برنامههای مختلف از قبیل مبارزه با فقر، توانمندسازی و آموزش، مبارزه با ناهنجاریهای اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی و افزایش کیفیت زندگی اقشار محروم و نیازمند محسوب میشوند.
دراین نشست خیرین و معتمدین تبریز به بیان دیدگاههای خود در مورد نحوه خدماتدهی موسسات خیریه پرداختند.