فرماندار آذرشهر با اشاره به ظرفیت های بالقوه و بالفعل شهرستان در حوزه میراث فرهنگی، خواستار استفاده از تمامی ظرفیت ها از جمله سازمان های مردم نهاد برای معرفی جاذبه ها، آثار ملموس و ناملموس، سنن، آداب و... شد و این موضوع را در صیانت از این حوزه مفید دانست.
محمودیان در جلسه هماهنگی تشکیل انجمن های میراث فرهنگی، با اشاره به اهتمام مدیریت شهرستان در حفظ آثار تاریخی از شروع عملیات مرمت و بازسازی حمام تاریخی چارسو (ستوباد) آذرشهر در جهت تکمیل بازسازی و استفاده از این ظرفیت با تعریف کاربری های مرتبط و شروع ساماندهی زیرساخت های گردشگری کمپ تاریخی و گردشگری قدمگاه خبر داد و بازسازی و مرمت حمام تاریخی ممقان برای حفظ این اثر را ضروری دانست.
در ابتدای این جلسه، اسماعیلی مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آذرشهر به تشریح اساسنامه انجمن های میراث فرهنگی پرداخت.
هدف از تشکیل انجمن های میراث فرهنگی براساس اصلاحیه مصوب ۱۳۹۸/۰۹/۱۶ شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری، همکاری و همیاری در جلب مشارکت تمامی دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی غیر دولتی، سازمان های مردم نهاد و دیگر افراد جامعه با سازمان، جهت حمایت، حفاظت و صیانت از آثار و حفظ میراث فرهنگی، معرفی، آموزش و فرهنگ سازی و کمک به پیشگیری از وقوع جرایم علیه میراث فرهنگی می باشد.
در این جلسه تصمیم گیری لازم در خصوص تشکیل انجمن های میراث فرهنگی صورت گرفت.