فرماندار اسکو گفت: سهم این شهرستان از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای و متوازن استانی حدود ۲۴۰ میلیارد ریال است و رویکرد شهرستان برای توزیع اعتبارات، تعریف پروژه های محرک توسعه است.
بابک رضی منش در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان اسکو با اشاره به وضعیت کنونی کشور گفت: تحریمهای ظالمانه از یکسو و شیوع بیماری کرونا و پرداخت هزینه های ناشی از خسارت کرونایی از جمله بیمه بیکاری و واحدهای آسیب دیده میزان اعتبارات را کاهش داده و سهم شهرستان اسکو از تملک دارایی و سرمایه ای و متوازن حدود ۲۴۰ میلیارد ریال درسال جاری خواهد بود.
فرماندار اسکو با اشاره به گستره جغرافیایی و همچنین وجود شهر جدید سهند در حوزه تقسیمات سیاسی این شهرستان به عنوان سرریز جمعیتی تبریز و کمبودهای فروان در حوزه های زیرساختی از عدم پیش بینی اعتبار لازم در بودجه این شهرستان انتقاد کرد.
رضی منش گفت: برابر ماده ۵ قانون شهرهای جدید و ماده ۹ آئین نامه اجرایی ادارات کل و دستگاه های اجرایی بایستی متناسب به رشد جمعیت ضمن همکاری در ایجاد شهر جدید به گونهای برنامهریزی و اقدام به تأمین اعتبار کنند که متناسب با پیشرفت عملیاتاحداث و اسکان شهر جدید، خدمات مورد نیاز شهر جدید را ارائه کنند.
وی بر این اساس خواستار پیش بینی اعتبار لازم از محل اعتبارات ملی جهت تکمیل زیرساخت های عمومی شهر جدید سهند شد.
رضی منش، یکی از پروژه های مهم و اولویت دار شهرستان در سال ۹۹ را اتمام شهرک صنعتی شهید نیرومند برشمرد و از اختصاص ۱۳ میلیارد ریال برای تکمیل شبکه آبرسانی و خیابان سازی این پروژه خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا چند ماه آتی واگذاری قطعات این شهرک ۱۴۳ هکتاری انجام گیرد.
فرماندار اسکو یکی دیگر از پروژه های دارای اولویت در سال جاری را اتمام مرکز بهداشتی_درمانی شماره ۲ ایلخچی برشمرد و از پیش بینی اعتبار لازم جهت اتمام پروژه مذکور خبر داد.
وی یکی از اولویت های کلان شهرستان را توجه بر توسعه و عمران_روستایی برشمرد و از اختصاص حدود ۱۴ میلیارد ریال صرفا برای پروژه های اولویت دار در حوزه عمران روستایی خبر داد و افزود اجرای طرح هادی روستاهای اربط، کلجاه، اسفجان، کهنمو، علی آباد، مهدینلو،۸ کوشن در سال جاری در اولویت خواهد بود.
فرماندار اسکو توجه به زیرساختهای آموزش عمومی را همواره دغدغه شهرستان دانست و افزود دو پروژه ۱۲ کلاسه شماره ۸ مسکن مهر اسکو و پروژه ۱۲ کلاسه شماره ۹ سهند با اختصاص اعتبار لازم تا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید و به سرانه نسبتا مطلوبی در فضاهای آموزشی خواهیم رسید.
رضی منش توجه به مدیریت آب و خاک را برای تضمین توسعه پایدار ضروری دانست و از اهتمام شهرستان برای مرمت لایروبی قنوات و همچنین بهبود و اصلاح مراتع شهرستان با تخصیص منابع اعتباری لازم خبر داد.
فرماندار اسکو از تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل و بهره برداری از کنارگذر اسفنجان و حل مشکل ترافیک داخل این روستا تا دهه فجر سال جاری خبر داد و افزود امیدواریم با تکمیل این پروژه شاهد تسهیل در عبور و مرور گردشگران داخلی و خارجی باشیم.
رضی منش، ایجاد و ارتقای زیرساخت های گردشگری شهرستان را از اولویت های بسیار مهم شهرستان خواند و از تعریف پروژه های زیرساختی و خدماتی جدید در سال جاری خبر داد و افزود؛ با تمام توان برای اتمام تمامی پروژه های تعریف شده تا پایان دولت دوازدهم تلاش خواهیم کرد.